O nama

O nama

Vatroalarm d.o.o. je naziv za kvalitetu usluga koju iskazuje kroz kontinuirani predani rad sa klijentima kojima njihov i životi onih koje spašavaju ovisi o tome. Iz tog razloga  stavlja poseban naglasak na usavršavanje svojih djelatnika na najvišoj razini a isto tako pridajemo pažnju na individualne potrebe, prepoznajemo potencijal i pružamo podršku. Tehnička stručnost i odgovornost naših djelatnika manifestira se kroz korištenje novih tehnologija i fokusiranje na razumijevanje potreba i zahtjeva kupaca.

Naš predani rad i kontinuirana dobra suradnja prepoznata kako od Vas korisnika tako i od najvećeg svjetskog proizvođača vatrogasnih vozila i opreme koncerna Rosenbauer koji nam je iskazao svoje povjerenje dodjeljivanjem ovlaštenja za servis njegovih proizvoda za područje Republike Hrvatske.  Proizvodi Rosenbauer svojom su kvalitetom i efikasnošću prepoznatljivi kako diljem svijeta tako i na području Hrvatske zbog čega za korisnike znače sigurnost i pouzdanost.

Kako bismo mogli brzo i kvalitetno odraditi sve zadatke koji se stavljaju pred nas i utvrditi uzrok neke eventualne greške kontinuirano radimo na svim potrebnim osposobljavanjima za korištenje novih tehnologija koje se koriste u proizvodnji proizvoda Rosenbauer i drugih čiji ste vi korisnici u svrhu da Vam omogućimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Zadovoljstvo korisnika našim uslugama je naša obaveza i  uspjeh.

Stupanjem GDPR-a -Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka na snagu 25.svibnja 2018. godine, obvezni smo osigurati Vašu suglasnost za prikupljanje i obradu Vaših podataka.

Vatroalarm d.o.o. posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka korisnika naših proizvoda i usluga. Kako bismo Vam olakšali razumijevanje koje informacije i zašto prikupljamo ažurirali smo Politiku privatnosti.

Za potpuni tekst Politike privatnosti i detaljnije informacije molimo Vas da koristite poveznicu niže: Politika privatnosti